Sparkholder


Wij zijn een FinTech startup, opgericht op 25 maart 2013 in Amsterdam. De software die wij ontwikkelen richt zich op ondernemers en hun adviseurs die op zoek zijn naar een zakelijke lening. Ons doel is om dit proces te versimpelen en de voorwaarden te verbeteren, met inzet van technologie.

Want, de financieringsmacht moet naar de ondernemer. Naar de mensen met ambities, plannen en een houdbare business. Naar de man of vrouw die werkt aan een droom. En wie daarbij betrokken wordt, moet eerlijk zijn. Respectvol. En dus ook dankbaar; bij financiering hebben allebei de partijen baat.

Sparkholder brengt die vonk teweeg. Geeft die aanzet tot een vuur dat verandert. Tot die beweging richting een wereld waarin de ondernemer centraal staat. Waarin hij de touwtjes in handen heeft, alles snapt en weloverwogen stappen kan zetten. Ook al is dat met een beetje hulp van onze kant.

Sparkholder
Need a light?Bastiaan Burgwal en Sergio Torres
Directie Sparkholder

Contact:
Sparkholder B.V.
Laan van Kronenburg 14
1183 AS Amstelveen
KVK nummer: 57555621
E-mail: info@sparkholder.comSparkholder heeft een AFM ontheffing voor het bemiddelen in opvorderbare gelden onder nummer 19000060